PANNONIA MGTSZ

a PANNONIA Magyar Gépjárművek Túra Szakosztálya

A szakosztály története:

Elérhetőségünk:

 

                                     

                                                            Az MGTSZ-ről

 

A Pannonia MGTSZ (Magyar Gépjárművek Túra Szakosztálya) 2007. január 5.-én alakult meg. A baráti társaságból létrejött szakosztály a Blue Scorpions Motor Club tagszervezeteként jött létre. A tagok mindannyian tulajdonosai legalább egy (esetenként 10-15) darab Magyarországon készült gépjárműnek. A járművek nagy része restaurált állapotú, melyek tulajdonosaik keze munkája által ragyognak ismét eredeti fényükben.

A szakosztály további célja, a szervezett túrázás, szabadidős programok szervezése, a veteránozás elengedhetetlen velejárója az alkatrészek csereberéje az üzemeltetési tapasztalatok egymással történő megosztása. A hivatalos megalakulást megelőzően is komoly múlttal rendelkező tagság mindig aktívan részt vett a magyar veterános életben. Több publikáció, kiállítás, verseny, találkozó köthető a lelkes tagság nevéhez. A közös munka eredményeként a társaság rendszeresen meghívást kap különféle eseményekre. Falunapokon, majálisokon, kiállítás megnyitókon, vállalati rendezvényeken, karitatív megmozdulásokon… stb. is rendszeresen megtekinthetők járműveik. A szakosztály nevével fémjelzett Pannonia MGTSZ Túrakupa minden év szeptemberében kerül megrendezésre. A tagok általában Pannonia motorkerékpárokkal rendelkeznek, de akadnak köztük más magyar márkák szerelmesei is. A lényeg a veterán járművek szeretete és az ehhez tartozó megszállottság.

A Pannonia MGTSZ főként a tagdíjakból gazdálkodik, de akadnak pártoló tagok akik kisebb-nagyobb támogatásokkal elősegítik működését. Természetesen minden támogatás elősegíti és előrébb viszi a magyar gépészeti emlékek megmentésének ügyét.

A szakosztály számos internetes portálon is megtalálható.

Amennyiben szeretné támogatni a Pannonia MGTSZ működését, vagy csak a kapcsolatot szeretné felvenni a tagokkal a " KAPCSOLAT "  menüben megtalálja elérhetőségeit.

PANNONIA A MI MOTORUNK!

 

 --- A Pannonia MGTSZ tisztségviselői:       Elnök: Fóti Gyula

                                                                                   Alelnök: Bognár György, Kothencz Attila

                                                                                       Pénzügyi vezető: Kendelényi-Szabó Csilla

 

A felügyelőbizottság tagjai:

Gecsey Ferenc

Id. Bereczki Géza

Varró Ferenc

Telefonszám: Fóti Gyula 0620-342-1373

Cím: 2151 Fót, Madách u. 52

E-mail: pannoniasok@gmail.com

Támogatói póló
2500.-Ft