Szövegdoboz:

PANNONIA MGTSZ

a PANNONIA Magyar Gépjárművek Túra Szakosztálya

Biztosítás kötés:

Elérhetőségünk:

Telefonszám: Fóti Gyula 0620-342-1373

Cím: 2151 Fót, Madách u. 52

E-mail: pannoniasok@gmail.com

Már a Pannonia MGTSZ-en keresztül is köthetsz biztosítást, ezzel elősegítve a Szakosztály működését.

Együttműködési szerződést kötöttünk az Espediente Kft.-vel, melynek az élén Enzsöl László áll, aki közismert és megbecsült veterános.

A megállapodás szerint a biztosítási díjak a piac legkedvezőbb ajánlatai, melyet ez a cég garantál.

Ha veterán biztosítást (25 évnél idősebb jármű—youngtimer) szeretnél kötni,  akkor ezeket az űrlapokat töltsd ki és a forgalmi engedélyed másolatával együtt juttasd el a címünkre, hogy a pecsétünkkel ellátva továbbíthassuk a megfelelő biztosítónak ( posta: 2151 Fót, Madách u. 52 vagy e-mail: pannoniasok@gmail.com)

· Ajánlat adatlap

· Alkuszi meghatalmazás

· Klubos adatlap

· Üzembentartói nyilatkozat

· Felmondó nyilatkozat (csak az év végi biztosító váltáshoz kell)

· A forgalmi engedély másolata

 

Ha veterán biztosítást szeretnél (30 évnél idősebb nosztalgia jármű) akkor ezeket az űrlapokat töltsd ki és a forgalmi engedélyed másolatával együttküld el az Espediente Kft. címére (1143 Budapest Szobránc utca 3-5.) vagy e-mailben az enzsol.laszlo@gmail.com címre:

· Ajánlat adatlap

· Alkuszi meghatalmazás

· Üzembentartói nyilatkozat

· Felmondó nyilatkozat (csak az év végi biztosító váltáshoz kell)

· A forgalmi engedély másolata

 

Normál jármű biztosítás kötése esetén online lehetőség van a kötésre. A megfelelő adatlapokat, a forgalmi engedély másolatát és az adásvételi szerződés másolatát az Espediente Kft.-nek kell elküldeni.( posta: 1143 Budapest Szobránc utca 3-5. vagy e-mail: enzsol.laszlo@gmail.com )

Egyéb biztosítás (lakás, vagyon, utazás, baleset) kötése esetén online lehetőség van a kötésre. A megfelelő adatlapokat az Espediente Kft.-nek kell elküldeni. ( posta: 1143 Budapest Szobránc utca 3-5. vagy e-mail: enzsol.laszlo@gmail.com )

Támogatói póló
2500.-Ft